Wordt dit uw nieuwe auto?

Zoals u van ons gewend bent hebben wij doorlopend een mooi aanbod van jonge gebruikte auto’s bij ons bedrijf staan. Van een kleine boodschappenwagen tot de luxe gezinsauto: Auto D’ELLO heeft een regelmatig wisselende selectie in verschillende prijsklassen beschikbaar, waarin voor iedereen wel iets moois te vinden is.

Tussen al die occasions staat regelmatig een exemplaar dat we graag extra onder de aandacht willen brengen. En da’s de “Occasion Van De Maand“. Misschien omdat-ie opvalt door zijn luxe, zijn comfort of fijne rijgedrag, of omdat deze occasion in zijn klasse extra aantrekkelijk geprijsd is.   Kijkt u met ons mee welke auto deze maand deze maand de winnaar is geworden…?

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Dit is een zééér bijzondere occasion! Waarom? 

Kijk naar de kilometerstand, dan weet u genoeg. Deze prachtige Ford B-Max heeft slechts 7.742 kilometer op de teller staan, en verkeert dus vrijwel in nieuwstaat. Opgeteld bij het feit dat deze B-Max van december 2014 is (en dus nog geen 3 jaar oud) maakt dit automobiel tot een terechte ‘Occasion van de Maand’.

Lees dus zeker verder.

De B-MAx is voorzien van een fijne 1.0 EcoBoost benzinemotor, die 100pk aan vermogen oplevert en handgeschakeld is.

Het rijden in deze auto is een prettige ervaring, zeker omdat het ontzettend stil is in de B-Max, zowel op slecht wegdek als op aalgladde snelwegen.

Het interieur van deze auto is prima afgewerkt. U vindt er volop ruimte om van alles en nog wat kwijt te kunnen. Er zijn deurvakken, een dubbele bodem in de bagageruimte, opbergnetten en allerlei afsluitbare bakken.

De B-Max biedt volop ruimte aan de bestuurder en passagiers. Opvallend detail daarbij zijn de schuifdeuren aan beide zijden van de B-Max, die het in- en uitstappen in de auto voor alle passagiers wel heel gemakkelijk maakt. Ford noemt dit het ‘Easy Access Door System’, oftewel een stel slimme deuren.  De voordeuren openen normaal, achter zitten schuifdeuren. Handig voor oudere passagiers, maar ook om de baby uit het kinderzitje te tillen!

Ruimte en comfort, daar gaat het om in de luxe wagen! De achterstoelen kun je met één handeling apart van elkaar laten inklappen, de passagiersstoel is ook op te vouwen. Dat betekent dat een stuk bagage van 2,35 meter in één keer naar binnen kan.

 

Deze jong (en nauwelijks gebruikte) occasion verkeert in smetteloze staat. De silver metallic kleur en strakke vormgeving maken deze auto helemaal perfect. Tel daarbij de scherpe prijs van 14.990 euro (inclusief rijklaar maken), en u zult begrijpen dat deze auto staat te springen om een proefrit.  Kom gerust langs!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ons adres

Auto D'ELLO B.V.
Bernadottelaan 3
2037 GK  HAARLEM

T. 023 533 06 60
F. 023 545 04 29
M. info@autodello.nl