Auto D’ELLO voor vakkundig onderhoud

Van aircoservice tot storingzoeken en nog veel meer. Onze monteurs zijn dankzij hun jarenlange ervaring uitstekend op de hoogte van alle ins en outs. Bovendien heeft Auto D’ELLO uitstekende contacten met merkdealers. Als wij het storingsgeheugen inlezen krijgen wij nauwkeurig informatie over de conditie van uw auto. Daarnaast beschikken we over alle benodigde gereedschap en uitleesapparatuur, hanteren we uiterst scherpe tarieven en bieden we zelfs een haal- en brengservice.

Onderhoud

Auto D’ELLO beschikt over hoogwaardige meet-, test en afstelapparatuur waardoor wij snel en efficiënt een onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Zo gebruiken wij in onze werkplaats de nieuwste meetapparatuur van Bosch om uw voertuig op tal van controlepunten door te meten. U bent uw auto nooit langer kwijt dan nodig is.

APK

Voor een snelle en betrouwbare APK-keuring bent u bij Auto D’ELLO aan het het juiste adres. Indien u een APK keuring gelijktijdig met een onderhoudsbeurt laat uitvoeren dan betaalt u alleen de afmeldkosten. Bel ons bedrijf om een afspraak te maken!

Aircoservice

Een autofabrikant schrijft geen specifiek preventief airco­onderhoud voor. Toch kan het zinvol zijn de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Hierdoor kan worden voorkomen dat op een echt warme dag plotseling blijkt dat de airco niet naar behoren werkt. Om optimaal gebruik te maken van uw airco­installatie, kunt u bij ons uw airco laten controleren, laten reinigen en desnoods opnieuw laten vullen.

Schadeherstel

Helaas is een ongeval niet altijd uit te sluiten. Hebt u dan onverhoopt een keer schade aan uw auto, neemt u dan direct contact met ons op. Wij werken samen met diverse Erkend Schadeherstellers die ervoor zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen met gebruikmaking van originele onderdelen zodat uw auto blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij is gebaat bij een voor u veilige auto.

Onderhoudsartikelen

Wist u al dat u voor uw auto-onderhoud ook in de showroom van Auto D’ELLO terecht kunt? Hier treft u de meest gevraagde onderhoudsartikelen op voorraad aan zoals koelvloeistof, wisserbladen, motorolie en schoonmaaksets. Ook verkopen wij kwaliteitsaccu’s van Bosch. Tijdens de openingsuren van Auto D’ELLO bent u van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ons adres

Auto D'ELLO B.V.
Bernadottelaan 3
2037 GK  HAARLEM

T. 023 533 06 60
F. 023 545 04 29
M. info@autodello.nl