U denkt na over financiering?

Via Auto D’ELLO/Brommobiel Haarlem is het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden uw auto te financieren. Wij kunnen een op maat gesneden financieringsvoorstel uitbrengen. Een rekenvoorbeeld:

U koopt een nieuwe of gebruikte auto van met en aanschafprijs van 5950 euro. Uw aflossing (minimaal 2% van de hoofdsom) bedraagt 110 euro per maand zonder aanbetaling.

Indien u wel aanbetaalt zal het maandbedrag vanzelfsprekend lager worden.

De rentepercentages voor uw financiering zijn concurrerend. Voordeel is ook dat wij voor u persoonlijk alle romslomp rond de administratieve afhandeling regelen. Zo kunt u zorgeloos gaan genieten van uw nieuwe voertuig!

Brommobiel Haarlem werkt samen met Findio, een onderdeel van Ribank N.V.. Dit is een financieringsmaatschappij die reeds 50 jaar actief is op het gebied van kredietverlening. FIndio behoort tot de grootste financierings- maatschappijen in Nederland en is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN).

“Financieren op maat” staat bij Ribank centraal. Zij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. U wilt toch ook eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve behouden om aangenaam te kunnen leven? Met de voordelige financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat u na verloop van tijd weer toe bent aan een nieuwe brommobiel, motor, caravan en/of andere zaken.

<pstyle=”text-align: justify;”=””> Daarnaast kan Auto D’ELLO uw financiering ook onderbrengen bij assurantiekantoor R.J. Kramer in Haarlem. Als financieel bemiddelaar staat dit bedrijf garant voor een deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies. Kramer inventariseert uw wensen, adviseert en verzorgt de contacten met de financiële instelling.
</pstyle=”text-align:>

Voor kredietverstrekking vindt toetsing bij het BKR in Tiel plaats.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ons adres

Auto D'ELLO B.V.
Bernadottelaan 3
2037 GK  HAARLEM

T. 023 533 06 60
F. 023 545 04 29
M. info@autodello.nl